Winkelen op afspraak

Winkelen op afspraak

Privé winkel sessies

– Vanaf 3 maart 2021 mogen wij volgens de nieuwe coronamaatregelen onze deuren openen voor klanten die op afspraak privé komen winkelen.

Wij vragen u vriendelijk om tijdens onze normale openingstijden naar de winkel te bellen op 070-3502262 voor het maken van een afspraak. Er moet minstens vier uur zitten tussen het bellen en uw komst naar de winkel.

Een private shopping sessie kan ingepland worden tijdens de normale openingstijden:

  • Maandag van 12:00 tot 18:00
  • Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 18:00
  • Zaterdag van 09:30 tot 17:00
  • Zondag van 13:00 tot 17:00.

Telefonisch wordt een datum en tijdslot afgesproken, dat bepaald wordt aan de hand van de wensen en het aantal items dat een klant nodig heeft. Op die manier kunnen we elk moment nuttig en effectief besteden en zoveel mogelijk klanten inplannen. Wij vertrouwen er dan ook op dat de klanten die een afspraak maken, doelgericht komen winkelen.

Verder volgen wij de welbekende coronamaatregelen voor de detailhandel: wij schudden geen handen, houden afstand, zetten handgel klaar, ontvangen maximaal 2 personen per keer, 6x per uur, en vragen u vriendelijk om uw naam en telefoonnummer te noteren, een mondkapje te dragen en zoveel mogelijk te betalen met pin. Bij klachten vragen wij u thuis te blijven, dat doen wij ook.

Uiteraard geven we korting op de wintercollectie; voor de nieuw binnengekomen lente items geldt dat natuurlijk niet.

Wij kijken ernaar uit onze klanten tijdens de privé winkelmomenten weer persoonlijk te kunnen adviseren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord