Werkzaamheden De Fred schieten op

herinrichting de fred

De Fred Zuid weer open

– Het eerste deel van de herinrichting van De Fred is klaar. Begin oktober zou ook het middenstuk waar Oele Mode gevestigd is, weer helemaal toegankelijk moeten zijn.

Half augustus ging het zuidelijk deel van de Frederik Hendriklaan weer in zijn geheel open voor het publiek. Het eerste vernieuwde gedeelte van “De Fred”, tussen het Frederik Hendrikplein en de Willem de Zwijgerlaan, is nu dus ook toegankelijk voor het autoverkeer.

De grootscheepse herinrichting van de winkellaan in het Statenkwartier begon een kleine vier maanden geleden. De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats en het zuidelijke deel van De Fred werd het eerst aangepakt.

De Fred Midden begin oktober klaar

Inmiddels wordt er ook al druk gewerkt voor de deur bij Oele Mode, in het middengedeelte. Ook daar gaat aannemer HABO GWW voortvarend te werk: de werklui zijn bezig met de bestrating van de nieuwe wandelpromenade. Voor het wandelend winkelend publiek is de winkel constant goed bereikbaar en begin oktober zou ook bij ons de straat weer helemaal open moeten zijn.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie