Finish Volvo Ocean Race in Scheveningen

Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race

– Den Haag is de trotse host van de Volvo Ocean Race Finish. Acht dagen lang staat de haven van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport,  op loopafstand van De Fred.

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze legendarische race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 zeemijlen is Den Haag de ultieme bestemming.

De aankomst belooft voor de zeilers en de tienduizenden mensen een onvergetelijk sportmoment te worden. Den Haag is trots om voor het eerst de finish van de Volvo Ocean Race te mogen organiseren. Wereldwijd zullen de ogen van zeilliefhebbers op Nederland zijn gericht van 23 juni t/m 1 juli, als de boten na negen maanden van intense strijd finishen en aanmeren in de haven van Scheveningen.

De Fred – Paul & Shark

Op loopafstand van de haven van Scheveningen bevindt zich De Fred. Voor bezoekers van het zeilevenement zijn speciale wandelroutes ontworpen die door het Zeehelden– en het Statenkwartier voeren.

Uiteraard doet Oele Mode mee om De Fred een extra mooie uitstraling te geven tijdens de week van de Volvo Ocean Race Finish. Met name het merk Paul & Shark spreekt daarbij sterk tot de verbeelding. #FollowTheShark

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie