Onze Herenmode zaak

Oele Mode bestaat al sinds 1954 en wij weten dan ook wat herenmode is. Onze jarenlange ervaring, liefde voor het vak, een ongedwongen sfeer en de kwaliteit van het assortiment, vormen de basis van onze winkel.

Bij Oele Mode zijn we van mening dat iedereen zijn eigen stijl heeft. Onze klanten zijn meestal erg zeker over hun eigen smaak, maar kunnen goede raad wel waarderen. En dan zijn ze bij Oele Mode aan het juiste adres. Wij geven onze klanten graag eerlijk advies over de juiste toevoegingen aan hun eigen stijl. Onze winkel biedt een grote diversiteit aan toonaangevende en op elkaar afgestemde merken. En dat is een goed uitgangspunt om tot een complete en persoonlijke stijl te komen.

“Eerst kopieert men iemand, of doet alsof, totdat men zelfverzekerd is over de eigen stijl en het vanzelf gaat.”
– Cary Grant, acteur


Eigenaar Paul Beermann

Paul Beermann is de bevlogen eigenaar van Oele Mode, die de zaak heeft overgenomen van zijn vader en met passie in de winkel staat. Paul is ook verantwoordelijk voor de inkoop, het etaleren en de aankleding van de winkel. Hij bepaalt het klassieke, verzorgde en betrouwbare gevoel dat de winkel uitstraalt, specifiek gericht op de doelgroep uit het Statenkwartier.
Paul adviseert de klanten met kennis van zaken en geeft altijd eerlijk zijn mening. Daarbij speelt hij subtiel in op de kledingstijl en het smaakgevoel van de klant. Hij is pas tevreden als een klant mooier en voldaan de winkel verlaat.


Oele Mode bij Dit is Holland