Oele Mode website opgeleverd door SocialLane

Oele Mode SocialLane website

Vernieuwde website Oele Mode

– De website van Oele Mode heeft een nieuwe, strakke, chique look & feel. Met veel dank aan het team van SocialLane, dat de website heeft ontworpen en zal beheren.

De vernieuwde overzichtelijke website is te vinden op www.oelemode.nl en eigenaar Paul Beermann is erg trots op het resultaat. “De website heeft een professionele, zakelijke uitstraling, maar sluit ook goed aan bij de ongedwongen sfeer van de winkel. Dankzij het vele beeldmateriaal en de nieuwsberichten komen onze passie, gedrevenheid en de liefde voor het vak zeer goed tot uiting. Het uitgebreide merkenoverzicht weerspiegelt de kwaliteit en diversiteit van het assortiment.”

De oplevering van de vernieuwde website en de goede samenwerking werd op kantoor bij SocialLane gevierd met een feestelijke taart.

SocialLane

SocialLane is een no-nonsense online marketingbureau voor zakelijke ambitie waar enthousiaste mensen dagelijks de digitale wegen afstruinen. Met concrete resultaten die bijdragen aan de groei van onze opdrachtgevers. Het team van SocialLane bestaat uit specialisten op het gebied van (web) design, Google Marketing, Social Media Marketing en techniek. SocialLane heeft de specialisten in huis en kan deze flexibel inzetten. Zowel vanuit kantoor als ook op locatie van de opdrachtgever. In het werk van SocialLane is de website het knooppunt waar alle online wegen samenkomen.

Updates

Vanaf nu zal de website regelmatig bijgewerkt worden door Ine, die ook de sociale media (Facebook en Instagram) van Oele Mode beheert. Zij zal zorgen voor altijd recente foto’s, nieuwsberichten over acties, kortingen en nieuwe collecties, en een juiste weergave van de in de winkel gevoerde merken.

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie