Mysterie shopper bij Oele Mode

mannenmode textilia

Mysterie Shopper Textilia bij Oele Mode

– Voor de onlangs verschenen mannenmode special van Textilia ging hun mystery shopper op bezoek bij Oele Mode in Den Haag.

Tijdens de Halloween maand kwam de mystery shopper van Textilia winkelen bij Oele Mode op De Fred. Wat waren de bevindingen en hoe reageerde de eigenaar?

De winkel is goed verzorgd, straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit. Daar is de mystery shopper het helemaal mee eens. Voor een zaak die zich niet in het centrum van de stad bevindt, biedt deze meer dan voldoende keus en service om de klantenkring in het stadsdeel te kunnen bedienen. De uitstraling is klassiek en straalt Engelse klasse uit, dit zou een drempel kunnen zijn, maar de eigenaar benadrukt dat dit niet zo wordt ervaren door de doelgroep. Van buitenaf heb je niet de indruk dat er zo’n complete collectie te vinden is, voor elk draagmoment. Dit is vooral een winkel voor de kenners en vaste clientèle.

Eindoordeel een 7,5

Als eindoordeel kreeg de herenmodezaak een cijfer 7,5. Paul Beermann, eigenaar van de winkel, is tevreden met het cijfer, al mocht het van hem wel wat hoger. Zijn reactie: “Ik heb verschillende concepten geprobeerd hier in het Haagse Statenkwartier, maar ik ben erachter dat een klassieke stijl, zoals Oele Mode nu uitstraalt, hier het beste past. Het gaat ook goed: we hebben in 2016 met dubbele cijfers geplust.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie