Heropening vernieuwde De Fred

de fred den haag

Prachtige laan en branding

– Met veel dank aan de BIZ De Fred voor hun vele werk, is de herinrichting van het winkelgebied nu zo goed als klaar. Het is prachtig geworden en de nieuwe branding ook!

Herinrichting

Maandag 7 oktober 2019 werd de vernieuwde De Fred officieel heropend. Drie jaar geleden werd er gestart met het maken van plannen. Het bestuur van BIZ De Fred heeft vele uren besteed aan overleg met de gemeente, buurtbewoners en ondernemers. Ze zijn erin geslaagd om het slechts vervangen van het riool om te buigen naar een totale herinrichting van het complete winkelgebied. De laan heeft een complete facelift ondergaan met een prachtige granietstenen loper en klassieke lantaarnpalen die speciaal voor De Fred zijn ontworpen. Petje af voor het bestuur van BIZ De Fred voor dit prachtige resultaat!

Nieuwe branding

Paul en Ine van Oele Mode waren maandagavond aanwezig bij de feestelijke heropening van De Fred en de onthulling van de nieuwe branding van het winkelgebied.

Over De Fred

De Fred logoDe Frederik Hendriklaan, in de volksmond beter bekend als ‘De Fred’, is één van de meest charmante winkelgebieden van Den Haag sinds 1909. Gelegen in de prachtige wijk Statenkwartier vindt men hier bijna een kilometer aan uniek winkelplezier. Met allure, maar zonder poespas. De variatie in het aanbod van de ruim 130 winkels zal je zeker doen verbazen. Vol speciaalzaken die je nergens anders vindt én adresjes voor je dagelijks brood. Voor menig Hagenaar is dit The Place to Be, want dit unieke stukje Den Haag is net even anders dan de rest van de stad. Echt Haags, met een stukje internationaal.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie