Halloween op De Fred

herenmode halloween

Griezelen op De Fred

– Dit jaar brengt De Fred voor het eerst dit griezelige evenement naar de laan. De etalage van Oele Mode staat uiteraard ook in het teken van Halloween.

Op 31 oktober 2018 kunnen kinderen (de allerkleinsten samen met hun ouders) tussen 15:00 en 19:00 lekker griezelen op de Frederik Hendriklaan. Allereerst wordt er op verschillende locaties op De Fred, en bij Maris College Statenkwartier, geschminkt zodat de kleintjes als echte monsters op pad kunnen gaan. Daarna zijn er allerlei spookachtige en angstaanjagende activiteiten langs de Spooky Tour, waaronder enge springkussens, vieze grabbeltonnen en derriebakken, trick or treat locaties en een echte creepy fotobooth. Het evenement is georganiseerd door de winkeliersvereniging BIZ De Fred, in nauwe samenwerking met het Maris College en het Statenkwartier, en is bedacht door Kreativ Events.

Oele Mode griezelt mee

Uiteraard staat de etalage van Oele Mode ook in het teken van Halloween. Eigenaar Paul Beermann heeft er weer een griezelige, maar toch stijlvolle, presentatie van gemaakt.

Zie ook het artikel op de website van De Fred.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie