De Haagse Hoed Familiedag

Succesvolle Haagse Hoed Familiedag

– Oele Mode feliciteert De Fred en vrienden  voor het fantastische bedrag van 35.465,67 euro dat is opgehaald tijdens de Familiedag Haagse Hoed voor de Daniel den Hoed Stichting. Samen maken we kanker kansloos!

Op 6 oktober 2017 werd het bedrag bekend gemaakt dat is opgehaald tijdens de Familiedag Haagse Hoed op de Frederik Hendriklaan. Het evenement werd gehouden op zondag 1 oktober, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Een mooi initiatief, met een prachtig eindresultaat: 35.465,67 euro voor de Daniel den Hoed Stichting.

Daarnaast werd er nog 7.500,- euro opgehaald met de 24-uurs wielertocht de Haagse Hoed Challenge. En ook de scholieren van verschillende locaties van het Maris College wisten een geweldig bedrag bij elkaar te brengen, maar liefst 20.000,- euro.

Oele Mode zet zich ook in

De Haagse Hoed is in december 2016 opgericht als Haagse tak voor de Daniel den Hoed Stichting. Op De Fred is het Robert ’t Hart van het Haagsch Snoephuis die het voortouw heeft genomen voor de organisatie van de Familiedag. Ook Oele Mode droeg een klein steentje bij: boekhoudster Ine was een van de vrijwilligers en deed mee met de activiteit “Heel Statenkwartier Bakt”.

Bekijk het filmpje op de Oele Mode Facebook pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie