Dag van de ondernemer

dag van de ondernemer

MKB-Nederland: Dag van de Ondernemer

Op 16 november is het de Dag van de Ondernemer: MKB-Nederland viert deze dag om ondernemers te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

MKB-Nederland vraagt haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen om op vrijdag 16 november 2018 de ondernemer in het zonnetje te zetten.

INretail brancheondernemer voor non-food

Brancheondernemer INretail gaf hier gehoor aan. INretail is er voor iedereen die een (web)winkel heeft in retail non-food. Al 100 jaar helpen ze ondernemers vooruit. Namens 13.000 winkels knokken zij voor een sterke winkeleconomie.

Sander van INretail kwam langs bij Oele Mode om onze herenmodezaak in het zonnetje te zetten:

Zie ook de opinie blog van Jan Meerman van INretail.  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord